Repozytorium publikacji - Politechnika Gdańska

Ustawienia strony

english
Repozytorium publikacji
Politechniki Gdańskiej

Treść strony

Comprehensive two-dimensional gas chromatography - promising technique for analysis of complex food matrices

The present paper is focused on brief description of operational principle of comprehensive two-dimensional gas chromatography (GC×GC) technique, instrumentation and data processing. Furthermore, the examples of application in the field of food analysis, performed also in the author's laboratory, are given. The detailed discussion of GC×GC characterization and comparison of the volatile composition of berries of different blue honeysuckle cultivars and Polish unifloral honeys of various botanical origin was presented.

Autorzy

Informacje dodatkowe

Kategoria
Aktywność konferencyjna
Typ
publikacja w wydawnictwie zbiorowym recenzowanym (także w materiałach konferencyjnych)
Język
angielski
Rok wydania
2011

Źródło danych: MOSTWiedzy.pl - publikacja "Comprehensive two-dimensional gas chromatography - promising technique for analysis of complex food matrices" link otwiera się w nowej karcie

Portal MOST Wiedzy link otwiera się w nowej karcie