Repozytorium publikacji - Politechnika Gdańska

Ustawienia strony

english
Repozytorium publikacji
Politechniki Gdańskiej

Treść strony

Juices from untypical edible fruits as acidity regulators for food industry. Verification of health promoting properties. Comparison with typical acidity regulators

The purpose of this work was to verify possibility of using juices from selected fruits characterized by the high antioxidant potential as natural acidity regulators with improved nutritional properties. The tested fruits included: mirabelle plum, sea buckthorn, lemon and blueberry honeysuckle.The potentiometric titration was used to compare the effiacy of the juices as acidity regulators with citric acid, a widely used acidity regulator. Beetroot juice was served as a model food product.

Autorzy

  • Izabela Koss

Informacje dodatkowe

Kategoria
Aktywność konferencyjna
Typ
publikacja w wydawnictwie zbiorowym recenzowanym (także w materiałach konferencyjnych)
Język
angielski
Rok wydania
2011

Źródło danych: MOSTWiedzy.pl - publikacja "Juices from untypical edible fruits as acidity regulators for food industry. Verification of health promoting properties. Comparison with typical acidity regulators" link otwiera się w nowej karcie

Portal MOST Wiedzy link otwiera się w nowej karcie