Repozytorium publikacji - Politechnika Gdańska

Ustawienia strony

english
Repozytorium publikacji
Politechniki Gdańskiej

Treść strony

Meat freshness classification using ultra-fast gas chromatography

Meat constitutes an important component of human diet. In order to ensure that it is safe to consume, it is important to be able to determine whether a particular sample is fresh. To this end, an analysis of the headspace of pork, beef, and poultrywas performed over a period of seven days using ultra-fast gas chromatography. Compounds that may possibly be used as indicators of spoilage were identified. Based on the obtained results it was concluded, that it is possible to distinguish between particular meat samples based on the day of analysis, as well as differentiate between different kinds of meat.

Autorzy

Informacje dodatkowe

Kategoria
Aktywność konferencyjna
Typ
materiały konferencyjne indeksowane w Web of Science
Język
angielski
Rok wydania
2016

Źródło danych: MOSTWiedzy.pl - publikacja "Meat freshness classification using ultra-fast gas chromatography" link otwiera się w nowej karcie

Portal MOST Wiedzy link otwiera się w nowej karcie