Repozytorium publikacji - Politechnika Gdańska

Ustawienia strony

english
Repozytorium publikacji
Politechniki Gdańskiej

Treść strony

Two-dimensional gas chromatography – principles and application in fruits analysis

Two-dimensional gas chromatography is a rapidly developing analytical technique. One of the major uses of this technique is its use for food analysis. The paper presents the principle of operation and history of this analytical technique. The specification of the two-dimensional gas chromatography technique has been discussed. The principles of separation of ingredients and application of the method, particularly in the analysis of food products, have also been described. A literature review was also done, presenting the use of two-dimensional gas chromatography for the analysis of fruit and fruit products.

Autorzy

Informacje dodatkowe

Kategoria
Publikacja w czasopiśmie
Typ
artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
Język
angielski
Rok wydania
2017

Źródło danych: MOSTWiedzy.pl - publikacja "Two-dimensional gas chromatography – principles and application in fruits analysis" link otwiera się w nowej karcie

Portal MOST Wiedzy link otwiera się w nowej karcie