Repozytorium publikacji - Politechnika Gdańska

Ustawienia strony

english
Repozytorium publikacji
Politechniki Gdańskiej

Treść strony

Recent Applications of 1D GC-MS and 2D GC-MS in Foodomics Studies

Gas chromatography coupled with mass spectrometry and food chemistry have been tightly linked since the 1960s. This setup is also an integral part of the omics studies when it comes to low mass metabolites. Therefore, the marriage of GC-MS and foodomics is obvious. Two-dimensional gas chromatography coupled with mass spectrometry fits perfectly within the latest trends in foodomics, since it is tailored for holistic food analysis. In this article, the authors will focus on the current trends in 1D and 2D GC-MS-based foodomics.

Autorzy

Informacje dodatkowe

Kategoria
Publikacja monograficzna
Typ
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku w języku o zasięgu międzynarodowym
Język
angielski
Rok wydania
2021

Źródło danych: MOSTWiedzy.pl - publikacja "Recent Applications of 1D GC-MS and 2D GC-MS in Foodomics Studies" link otwiera się w nowej karcie

Portal MOST Wiedzy link otwiera się w nowej karcie