Repozytorium publikacji - Politechnika Gdańska

Ustawienia strony

english
Repozytorium publikacji
Politechniki Gdańskiej

Treść strony

Sample Preparation in Foodomics: Miniaturized Solid-Phase Extraction

Analytical chemists face a challenge to bring comprehensive information on a given food and biological sample by using the best available analytical techniques and meet the requirements of sustainable development and green chemistry at the same time. A key objective of this chapter is to review selected literature data on the utilization of solid-phase extraction techniques with special attention to their miniaturized modes in order to assess the safety, quality and nutritional value of foods. The techniques will be discussed in the context of different samples and analytical information which is about to be obtained.

Autorzy

Informacje dodatkowe

DOI
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego link otwiera się w nowej karcie 10.1016/b978-0-08-100596-5.22806-0
Kategoria
Publikacja monograficzna
Typ
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku w języku o zasięgu międzynarodowym
Język
angielski
Rok wydania
2021

Źródło danych: MOSTWiedzy.pl - publikacja "Sample Preparation in Foodomics: Miniaturized Solid-Phase Extraction" link otwiera się w nowej karcie

Portal MOST Wiedzy link otwiera się w nowej karcie