Repozytorium publikacji - Politechnika Gdańska

Ustawienia strony

english
Repozytorium publikacji
Politechniki Gdańskiej

Treść strony

Prebiotics and probiotics in food

Nowadays, food is not only used to satisfy hunger and is a source of nutrients, but is also considered a factor that directly affects human health. Consumers are looking for high-quality products that contain bioactive ingredients that affect the proper functioning of the body and good mood. Functional foods, which must exhibit health benefits when consumed as part of a balanced diet, are becoming increasingly popular among health-conscious individuals. Probiotics and prebiotics may be functional components of such foods.

Autorzy

Informacje dodatkowe

DOI
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego link otwiera się w nowej karcie 10.1201/9781003265955
Kategoria
Publikacja monograficzna
Typ
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku w języku o zasięgu międzynarodowym
Język
angielski
Rok wydania
2023

Źródło danych: MOSTWiedzy.pl - publikacja "Prebiotics and probiotics in food" link otwiera się w nowej karcie

Portal MOST Wiedzy link otwiera się w nowej karcie