Podczas warsztatów przedstawiono zalecenia znajdujące się w dyrektywach Unii Europejskiej na temat technicznych i technologicznych wymagań przy projektowaniu, konstruowaniu i wytwarzaniu urządzeń do produkcji i transportu żywności. W pracy omówiono szczegółowo zakres tematyczny wykładów i ćwiczeń przeznaczonych dla osób, które w polskich przedsiębiorstwach prywatnych lub państwowych, uczestniczą w realizacji wyposażenia technicznego dla linii technologicznych w produkcji żywności.
Autorzy
- dr inż. Tadeusz Matuszek link otwiera się w nowej karcie ,
- Krzysztof Bieńczak
Informacje dodatkowe
- Kategoria
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ
- artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
- Język
- polski
- Rok wydania
- 2002
Źródło danych: MOSTWiedzy.pl - publikacja "''Warsztaty - EHDG''. Polagra-Food-2002." link otwiera się w nowej karcie