Repozytorium publikacji - Politechnika Gdańska

Ustawienia strony

english
Repozytorium publikacji
Politechniki Gdańskiej

Treść strony

Porównanie dwóch metod termostatowania stosowanych przy oznaczaniu zawartości fazy stałej w oleju palmowym.

Zbadano wpływ sposobu termostatowania oleju palmowego, jego frakcji oraz tłuszczów uwodornionych na zawartość fazy stałej i charakterystykę topnienia. Stosowano dwa sposoby termostatowania przeznaczone dla oleju palmowego:wg normy ISO (16 h w 10oC, oraz metody IUPAC (1h w 0oC).

Autorzy

Informacje dodatkowe

Kategoria
Publikacja w czasopiśmie
Typ
artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
Język
polski
Rok wydania
2003

Źródło danych: MOSTWiedzy.pl - publikacja "Porównanie dwóch metod termostatowania stosowanych przy oznaczaniu zawartości fazy stałej w oleju palmowym." link otwiera się w nowej karcie

Portal MOST Wiedzy link otwiera się w nowej karcie