Agricultural distillates (raw spirits) are alc oholic l iquids obtained thro ugh dis till ation (preceded by alcoholic ferm entation)of specific agricultural products that do not have the properties of ethyl alcohol or a spirit, but still retain th e aroma andtaste of the raw ingredients used. This review is a brief overview of agricultural distillates and of some methods commonlyused (GC-MS, GC-FID, GC-O, electronic nose) for performing quality assessments and for determ ining the co mposition andbotanical o rigins of the raw spirits.
Autorzy
- Paulina Wiśniewska link otwiera się w nowej karcie ,
- Magdalena Śliwińska link otwiera się w nowej karcie ,
- dr inż. Tomasz Dymerski link otwiera się w nowej karcie ,
- prof. dr hab. inż. Waldemar Wardencki link otwiera się w nowej karcie ,
- prof. dr hab. inż. Jacek Namieśnik link otwiera się w nowej karcie
Informacje dodatkowe
- DOI
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego link otwiera się w nowej karcie 10.1002/jib.288
- Kategoria
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ
- artykuł w czasopiśmie wyróżnionym w JCR
- Język
- angielski
- Rok wydania
- 2016
Źródło danych: MOSTWiedzy.pl - publikacja "The analysis of raw spirits – a review of methodology" link otwiera się w nowej karcie